Is dit de winnaar van het songfestival 2020?!

ESF Frankrijk
Door: Lies Jansen
16-01-2020

Het is nog maar twee dagen geleden dat Frankrijk aankondigde, wie het land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2020. Maar nu al spreken mensen over ‘twaalf punten voor Frankrijk’. Zanger en acteur Tom Leeb, weet heel wat los te maken bij de kijkers.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tom vertelde tijdens de aankondiging dat hij het songfestival een iconisch en verenigend evenement vindt. ,,Ik ben zo trots om Frankrijk te mogen vertegenwoordigen en ik kan niet wachten om deze ervaring met jullie allemaal te beleven”, vervolgt de zanger.

BN’ers over Tom

Zowel bekend als onbekend Nederland delen massaal foto’s van de hunk. Met zeer geestige comments tot gevolg. Leonie ter Braak en Fred van Leer deelden dezelfde tekst.

Marieke Elsinga bespreekt uitvoerig in de radio-uitzending wat er allemaal zo mooi is aan de zanger. Ze vat het samen als: ,,Hij is gewoon echt lekker.” Maar collega Mattie vindt het eerder vervelend: ,,Hij is echt irritant knap.”

De relatiestatus van Tom

Goed nieuws voor de hoopvolle singles thuis. Voor zover bekend heeft de hunk nog geen relatie. Binnenkort zal bekend worden gemaakt met welk nummer Tom meedoet aan het evenement.

Tot over een paar maanden Tom! Je bent meer dan welkom in Rotterdam.

Meer DenD