Is Eloise onderweg naar haar zusje in Wales?

Gaat Eloise op bezoek bij zusje in Wales?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje laat in Instagram Stories zien dat ze momenteel onderweg is. Waar ze precies naartoe gaat zegt ze niet, maar wel laat ze zien dat ze in Engeland is. Gaat ze haar zusje Leonore, die haar opleiding voortzet op een kostschool in Wales, opzoeken?

Leonore, de jongste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, is recent vertrokken naar Wales. Daar maakt ze haar middelbare school af op het UWC Atlantic College, dezelfde school als haar nichtje Alexia.

Eloise onderweg naar Wales?

Hoewel Leonore in het geheim is vertrokken, was het te verwachten dat het vroeg of laat uit zou gaan lekken. Toch willen Constantijn en Laurentien niets kwijt over de keuze van Leonore om naar het buitenland te vertrekken, zo meldde weekblad Story al eerder.

Eloise, die nog altijd in Nederland studeert, heeft in Instagram Stories gedeeld dat ze onderweg is. Ze deelt een foto met de locatie van Engeland. Waar ze zich precies in Engeland bevindt is niet duidelijk, maar ze lijkt alleen op reis te zijn. Is ze onderweg naar Wales, om langs te gaan bij Leonore?

Claus-Casimir

Leonore is niet de enige die haar middelbare school afmaakt in het buitenland. Ook Claus-Casimir, de broer van Leonore, koos ervoor om naar het buitenland te gaan. Hij vertrok twee jaar geleden naar Schotland om zijn opleiding te vervolgen aan Gordonstoun. Eloise is de enige van de drie kinderen van Laurentien en Constantijn die haar middelbare school wél in Nederland afmaakte.

Tags

CLAUS-CASIMIRELOISE VAN ORANJELEONOREPRINS CONSTANTIJNPRINSES LAURENTIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck