Is Olcay Gulsen toch Ruud’s grote liefde?

Door: DitjesDatjes
29-08-2019

Het leek een kleine wervelwind, de liefdesrelatie tussen Olcay Gulsen en radiomaker Ruud de Wild, afgelopen voorjaar. Hij schreeuwde het van de daken maar zij trok er relatief snel de stekker uit. En nu is het weer aan!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afgelopen vrijdag zaten de twee samen als expert op de bank bij RTL Boulevard. Het ontging de kijkers niet de het duo als een stel zat te kibbelen, in dit geval over het nieuwe album van Taylor Swift.

Zoenen

Na de uitzending zijn de twee wat gaan drinken en ‘dat was heel gezellig’. Ze werden toen zoenend gespot in de auto van Olcay. Toen Ruud de Wild daar gisteren mee geconfronteerd werd door zijn collega’s bij RTL in een uitzending bleef hij stil en beriep hij zich op zijn zwijgplicht.

Daten

Hij wist echter niet dat Olcay al het volgende aan de collega’s had laten weten: ,,We zijn voorzichtig weer aan het daten.” Ruud lachte en beaamde het met alle plezier.

De twee gingen in juni, na een relatie van vier maanden uit elkaar. Olcay’s ex-vriend James Harris, overleed plotseling op 41jarige leeftijd. De presentatrice had ‘tijd nodig om dingen op een rijtje te zetten’.

Meer DenD