Is Rachel Hazes verliefd? Verrast met bijzonder cadeau

Is Rachel Hazes is verliefd
Door: Charlotte Wijnen
16-12-2021

Rachel Hazes wordt overladen met liefde. Gisteravond bij thuiskomt stond er een bijzondere verrassing op haar te wachten. Vol trots deelt ze het liefdesgeschenk met haar volgers op Instagram.

Een nieuwe liefde, of van André?

Toen Rachel gisteren thuiskwam, stond er een bijzonder cadeau voor haar deur. ,,Liefde is… Gisterenavond thuiskomen en een mooi kado voor de deur”, schrijft Rachel op Instagram.

Het cadeau dat Rachel heeft gekregen is een groot hart gemaakt van kerstballen. Het lijkt een echt liefdesgeschenk, maar van wie het geschenk is, houdt ze nog geheim. Wel laat ze weten dat ze van die persoon houdt.

Rachel zou dus verliefd kunnen zijn, maar het is ook goed mogelijk dat het cadeau van haar zoon André komt. De zanger is weer bij zijn moeder ingetrokken waar hij erg verwend wordt. Rachel liet eerder weten dat hij bij haar niets te kort komt en maakt bijna dagelijks zijn favoriete maaltijd klaar.

Zus Rachel in de war

Toch lijken haar naasten in de war te zijn van het cadeau. ,,Moet jij mij misschien nog bijpraten?”, vraagt zus Els Hofland zich af. ,,Nee, je bent redelijk bij!”, maakt Rachel haar duidelijk.

Meer DenD