Is Rachel’s schuilnaam Hennie? Volgers weten het zeker

Heeft Rachel Hazes een schuilnaam op Instagram?
Door: Charlotte Wijnen
21-10-2021

Er duikt op Instagram voortdurend een account op dat het opneemt voor André Hazes. Het account plaatst reacties onder de naam ‘Hennie’ en moet niets weten van Monique Westenberg, terwijl die normaalgesproken juist op veel steun kan rekenen. Niemand weet wie ‘Hennie’ is, maar volgers hebben een sterk vermoeden: Rachel Hazes.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sneer naar Monique

,,Ik mag hopen dat Westenberger een nieuwe vriend heeft. Dan krijgt André eindelijk eens rust maar dat zal Westenberger hem niet gunnen”, is één van de vele reacties die Hennie plaatst. Er hoeven maar de woorden ‘Hazes’ en ‘Westenberg’ in een bericht voor te komen, en Hennie heeft alweer een sneer uitgedeeld.

Wanneer je het account van Hennie opzoekt, zie je alleen haar foto omdat ze haar profiel heeft afgeschermd. Toch heeft de profielfoto een hoop weg van Rachel Hazes in haar jongere jaren…

Bridget volgt Hennie

Helaas zijn de volgers van Hennie ook niet zichtbaar. Maar voor wie Bridget Maasland volgt, kan zien dat zij één van de 95 volgers is van het account van Hennie. En toen Bridget met André samen was, kon ze het natuurlijk goed vinden met Rachel.

Volgens showbizzkanaal Juice Channel is het zo klaar als een klontje en zijn volgers ervan overtuigd dat Hennie de schuilnaam is van Rachel. ,,Iedereen denkt dat het Rachel Hazes zelf is”, schrijft Juice Channel.

Meer DenD