Jaaroverzicht 2020: Welke bekende Nederlanders raakten zwanger?

Zwanger in 2020
Door: Lola van Leeuwen
31-12-2020

Het jaar 2020 was – mede dankzij de lockdown – een vruchtbaar jaar voor veel bekende Nederlanders. Welke sterren raakten zwanger in het afgelopen jaar?

Eva Crutzen

De 33-jarige actrice en cabaretière Eva Crutzen kondigde halverwege december haar zwangerschap aan via Instagram. Eva en haar vriend verwachten hun eerste kindje.

,,JA even wat vrolijk nieuws na die lockdown ellende. OMG ER KOMT EEN KIND”, schrijft Eva, bekend van programma’s als Promenade en Klikbeet. “We vinden onszelf eindelijk aimabel en tof genoeg om onszelf te gaan kopiëren. En dat dat dan ook nog lukt ja nou ja dat is natuurlijk hashtag MEGA.”

Marly van der Velden

GTST-actrice Marly (32) maakte via Instagram bekend dat zij in verwachting is van haar derde kindje. ,,ZWANGER!!! Nummer 3 op komst”, schreef de actrice.

Jennifer Hoffman

Actrice Jennifer Hoffman (39) verraste haar volgers met een foto van haar zwangere buik. De actrice bleek al twintig weken zwanger te zijn. Zij verwacht haar eerste kindje met de Frans-Canadese kok Dorian.

,,Hi. Bezig met de grootste internationale productie van mijn leven. Zo’n 20 weken al”, schreef zij trots op Instagram.

Kim Kötter

Presentatrice Kim Kötter (38) verwacht met haar man Jaap Resema haar derde kindje. Kim en Jaap, die al de trotse ouders zijn van Muck en Youp, hadden deze zwangerschap niet gepland. ,,Totaal onverwacht, maar erg welkom”. Kim is voor de derde keer zwanger van een jongetje.

,,Prachtig, een cadeautje. Want met die andere twee was het via IVF ontstaan. Maar deze is in de coronatijd in mijn buik gekomen.”

Bo Maerten

Ook Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Bo Maerten (28) raakte zwanger in 2020. Dit gebeurde opvallend genoeg tijdens de opnames van Zwanger&Co, waar zij een studente speelt die ook zwanger raakt.

,,Eind augustus begonnen de opnames voor Zwanger & Co. Maar ik kwam er dus ook in die periode achter dat ik zelf zwanger was. Dus dat liep heel gek in elkaar over”, vertelde Bo aan RTL Boulevard.

Nienke Plas

YouTube-ster Nienke Plas (34) verwacht samen met haar verloofde Resley een kleine broer of zus voor hun 7-jarige zoontje Frenky-Dean.

,,Wij zijn helemaal op van geluk. Er groeit een kleine Stjeward in mijn buik”, liet Nienke weten op Instagram.

Tabitha

Zangeres Tabitha (28) en haar vriend Mauron verwachten een dochtertje. Het is het eerste kind van het stel. Tabitha maakte dit nieuws bekend op haar Instagram.

Meer DenD