Jacques en Gabriella gaan naar school

Door: DitjesDatjes
12-09-2018

Prinses Charlène van Monaco heeft op Instagram drie foto’s gedeeld van haar tweeling prins Jacques en prinses Gabriella die woensdag voor het eerst naar de kleuterschool gingen. De kinderen van Charlène en prins Albert II worden op 10 december vier jaar. ‘First day of school’ was het korte commentaar van de prinses, die Instagram laat beheren door het paleis.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Grote broer’

Op de opnames is te zien dat Jacques van het blonde tweetal iets groter is dan zijn zusje, met wie hij het op de foto’s in elk geval heel goed kan vinden. Of de twee in dezelfde groep of klas zitten, is niet bekend. In Denemarken werd de tweeling van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van elkaar gescheiden om ze ook andere ervaringen te laten opdoen.

Albert en Charlène nemen hun kinderen mondjesmaat mee naar officiële gebeurtenissen, zoals eind vorige maand de jaarlijkse nationale picknick U Cavagnëtu van het vorstendom in het Parc Princesse-Antoinette.

Dat samenzijn van de lokale bevolking markeert het einde van het zomerseizoen en het begin van het nieuwe werkjaar oftewel de ‘rentrée’ zoals de Fransen en Monegasken zeggen. ,,Ze moeten niet aan teveel belangstelling worden blootgesteld, maar ze moeten er wel aan wennen om in de belangstelling te staan”, verklaarde Albert zijn beleid.

 

View this post on Instagram

First day of school

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

 

Meer DenD