Jaimie in geldnood? ‘Na horloges ook schoenen van Lil’ Kleine verkocht’

Geldnood bij jaimie Vaes?
Door: Charlotte Wijnen
18-08-2022

Jaimie Vaes valt door de mand! Nadat ze de horloges van Lil’ Kleine verkocht heeft, blijkt nu dat ze óók zijn peperdure schoenen heeft verkocht. Zit Jaimie in geldnood?

De strijd tussen ex-geliefden Jaimie Vaes en Lil’ Kleine is nog altijd in volle gang. In de realityserie ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ zagen we dat Jaimie een brief ontving van de advocaat van Lil’ Kleine. Hij eiste hierin de horloges terug die hij haar eerder cadeau had gedaan.

Horloge van Lío

Jaimie was woedend. Lil’ Kleine had de horloges namelijk cadeau gedaan. Kijkers stonden massaal aan de kant van Jaimie, totdat er meer bekend werd over de situatie.

De rapper zou al meerdere keren om het horloge hebben gevraagd omdat Jaimie het niet meer droeg. Dit ging om het horloge van zoontje Lío. Jaimie kon daar geen antwoord op geven waardoor Lil’ Kleine al snel vermoedde dat het horloge verkocht was, iets wat waar bleek te zijn.

Verkocht op Vinted

Maar nu blijkt Jaimie meer spullen van Lil’ Kleine verkocht te hebben, zonder dat hij daar weet van had. In een ander fragment van de serie is te zien dat Jaimie opnieuw een brief krijgt waarin staat dat ze moet betalen voor schoenen die ze van de rapper heeft meegenomen.

Weer reageert Jaimie vol verbazing, maar een video op Instagram bewijst dat ze wel degelijk de schoenen heeft verkocht. Fabiola, bekend van het programma Temptation Island, heeft de schoenen onlangs op Vinted gekocht. ,,Ik heb laatst schoenen gekocht op haar Vinted-account. Dus zijn dit de schoenen van Lil’ Kleine?”, vraagt ze zich af in de video.

‘Ze heeft die schoenen gestolen’

Al snel komt ze erachter dat de schoenen die ze heeft gekocht maat 40 zijn, terwijl Jaimie zelf maat 38 heeft. ,,Nee maar even serieus”, schrijft ze later op Instagram. ,,Dit betekent wel dat ze snoeihard liegt op tv, want die schoenen heeft ze wel gestolen van Lil’ Kleine en aan mij verkocht voor een mooi prikkie.”

Meer DenD