‘Jaimie Vaes wilde al stoppen met realityserie na Ibiza-incident’

Jamie Vaes wilde eerder stoppen met realityserie
Door: Charlotte Wijnen
15-12-2021

Het lijkt erop dat de realityserie van Jaimie Vaes geen derde seizoen krijgt. Hoewel het vermoedelijk wordt vervangen door een realityserie over een andere BN’er, zou Jaimie eigenlijk na het Ibiza-incident al de stekker eruit hebben willen trekken. Dit omdat heel Nederland mee had gekregen wat er die beruchte avond gebeurde.

Hoewel de realityserie van Jaimie Vaes razend populair is en nog steeds veel wordt bekeken, lijkt het erop dat er niet nog een seizoen gaat komen. De serie zou vervangen gaan worden door een nieuwe realityserie over Dave Roelvink en zijn kersverse gezin. Maar eigenlijk zou Jaimie na die beruchte nacht op Ibiza al de stekker uit de serie hebben willen trekken.

‘Iets te real life’

,,De serie van Jaimie Vaes krijgt geen derde seizoen, omdat ze eigenlijk al geen tweede seizoen meer wilde na het Ibiza-incident”, meldt showbizzkanaal Juicechannel op Instagram. De opnames werden in het tweede seizoen al meerdere keren stilgelegd. ,,Maar contractueel zat zij vast aan dit seizoen en moest het daarom ook afmaken.”

Jaimie heeft toen in de serie uitgelegd wat er die nacht is gebeurd, iets wat ze vermoedelijk liever niet met de rest van Nederland deelde. ,,Het werd haar allemaal iets te ‘real life’ en daarom heeft ze besloten om niet voor een derde seizoen te tekenen”, legt Juicechannel uit.

Staat Lil’ Kleine niet achter de serie?

Veel fans viel het daarbij op dat Lil’ Kleine vanaf de eerste aflevering al bijna niet in beeld was. Hoewel we aflevering na aflevering zagen hoe Jaimie plezier maakte met haar vrienden en voor zoontje Lío zorgde, was Lil’ Kleine nergens te bekennen. De reden daarvan zou zijn geweest dat de rapper vanaf het begin al niet achter de serie stond.

DenD promoties