James Franco niet bij Critics Choice Awards

Door: DitjesDatjes
12-01-2018

LOS ANGELES – De grote afwezige bij de Critics Choice Awards was James Franco, afgelopen zondag nog de gevierde man bij de Golden Globes, waar hij de prijs voor beste acteur in musical of komedie won. Ook nu viel hij weer in de prijzen voor zijn rol in The Disaster Artist, maar de acteur koos ervoor om weg te blijven, nu de beschuldigingen over seksueel wangedrag aan zijn adres zich opstapelen.

“Hij heeft het momenteel erg zwaar. Zo zwaar, dat hij zelfs zijn telefoonnummer veranderd heeft,” meldt een bron tegenover People. “Zijn beste vrienden proberen hem er doorheen te slepen, maar hij verstopt zich en praat slechts met een handjevol mensen.”

Tijdens een optreden in de latenightshow van Seth Meyers eerder deze week ging Franco in op de beschuldigingen: “Ik heb mijn kant van het verhaal. Ik ga geen olie op het vuur gooien en houd me afzijdig.” De acteur ontkende alle aantijgingen.

Franco kwam de afgelopen week onder vuur te liggen. Hij zou zich onder meer hebben misdragen tegenover actrice Ally Sheedy (The Breakfast Club) toen zij samen in een toneelstuk op Broadway stonden.

Productiemaatschappij A24 heeft een nieuw filmproject dat Franco zou gaan regisseren voorlopig op de lange baan geschoven. Het gaat om de verfilming van het verhaal Zola Tells All, een verhaal vol strippers, seks en drugs gebaseerd op de getuigenis van een bizarre, deels waargebeurde roadtrip die twee meisjes op Twitter deelden. Het bedrijf geeft geen reden voor het uitstel.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD