James Middleton steunt onderzoek van ‘geweldige’ zus Catherine

Door: DitjesDatjes
20-02-2020

Catherine lanceerde vorige maand het onderzoek 5 Big Questions, dat zich richt op de ontwikkeling van kinderen onder de vijf jaar. Haar jongere broer James Middleton uit donderdag op Instagram zijn steun voor het initiatief van de echtgenote van prins William.

James, die doorgaans weinig deelt over zijn zus, plaatste een oude foto van hem met zijn hond. “Dit is geen post over honden, maar – zet je schrap – het is er een als steun voor het initiatief van mijn geweldige zus om de vijf grote vragen onder de vijf te stellen”, schrijft hij. “Als je net als ik geen kinderen hebt, kan het ook helpen om je eigen ervaringen te gebruiken voor de toekomst van de volgende generatie.”

De 5 Big Questions bestaat uit een enquête waarmee ideeën worden verzameld over het opvoeden van kinderen waarmee een basis moet worden gelegd voor de volgende generatie. De hertogin reisde de afgelopen weken langs verschillende organisaties die zich op een bepaalde manier inzetten voor kinderen.

 

BUZZR

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen