Jamie Lynn Spears betreurt Britneys reactie op interview

Door: Ditjes en Datjes
14-01-2022

Jamie Lynn Spears betreurt hoe haar oudere zus Britney heeft gereageerd op het interview dat ze deze week in de ochtendshow Good Morning America heeft gegeven. De 40-jarige Britney is niet blij met de uitspraken die haar jongere zus deed. De zangeres beschuldigt haar zusje ervan geld te willen verdienen over haar rug met een boek. Op Instagram noemt Jamie Lynn de reactie van Britney “vermoeiend”.

Jamie Lynn brengt deze week haar memoires uit, Things I Should Have Said. Ze vertelde in de talkshow over haar verslechterde relatie met Britney. De zangeres stond dertien jaar lang onder toezicht van haar vader en kwam pas dit najaar van die curatele af. Jamie Lynn (30) beweerde in het interview dat ze er altijd alles aan heeft gedaan om haar tien jaar oudere zus te helpen onder het toezicht uit te komen.

In een lange post op Twitter liet Britney weten dat het haar dwarszit dat Jamie Lynn beweert dat het gedrag van Britney voor de curatele uit de hand liep. “Ze heeft me amper meegemaakt in die tijd vijftien jaar geleden. Dus waarom zou ze daar iets over zeggen tenzij ze over mijn rug een boek wil verkopen?” In haar lange relaas beweert de zangeres ook dat haar zusje nooit ergens voor heeft hoeven werken en dat ze walgt van haar familie, die “100 miljard procent mijn dromen om zeep heeft geholpen en me altijd naar beneden haalt.”

Jamie Lynn deelt op Instagram dat het “moeilijk is om deze berichten te zien”. De jongste van de twee zussen wenst Britney “het beste”. “Brit, ik ben er altijd. Je weet dat ik er altijd voor je ben geweest. Het wordt vermoeiend als gesprekken en teksten die we privé hebben niet overeenkomen met wat je op sociale media plaatst. Ik weet het: je maakt veel mee en dat wil ik nooit tenietdoen, maar ik kan mezelf ook niet kleineren.” Jamie Lynn voegde eraan toe dat haar familie doodsbedreigingen heeft ontvangen, waarvoor ze Britney’s “vage beschuldigen” de schuld geeft.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD