Jamie over WIDM: ‘Alles lukte’

Door: DitjesenDatjes
15-02-2019

Wie is de Mol is voor de kandidaten ieder jaar weer een groot avontuur. Wekenlang zitten alle kandidaten, op één na, in een tunnelvisie op zoek naar de mol. Voor die ene is Wie is de Mol nog wel een groter avontuur, want hij of zij moet al die tijd een groot geheim met zich meedragen. Kandidaat Jamie Trenité heeft aan RTV Rijnmond verteld hoe hij WIDM heeft ervaren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sfeer

,,Het was het grootste avontuur in mijn leven”, zegt Jamie. ,,Alles Lukte. Colombia en de groep waren geweldig. Ik denk dat we met de groep een ontzettend mooie sfeer hebben neergezet. Ik zal dit nooit meer vergeten.” De opnames van het programma zal al even voorbij maar de kandidaten weten nog steeds niet wie De Mol is. Dat wordt live bekend gemaakt over enkele weken. Wel weten een aantal kandidaten wie er in de finale staat. Natuurlijk is Jamie niet van plan om ook maar iets te verklappen. Toch is de uitspraak van hem opmerkelijk, want zoals afgelopen afleveringen te zien was lukte niet alles. Sterker nog, heel regelmatig gaat een opdracht volledig de mist in en moet de groep geld uit de pot teruggeven.

Beroemdheid

Wie is de Mol heeft niet alleen voor een groot avontuur in Colombia gezorgd, maar ook in Nederland. Door het programma is hij namelijk een stuk bekender geworden en willen er opeens mensen op de foto met hem. Hiervoor was Jamie niet zo bekend. Hij is enkele keren tafelheer geweest bij De Wereld Draait Door en is een van de presentatoren bij Jules Unlimited. Naar eigen zeggen heeft hij al veel aanbiedingen en klussen gekregen door zijn deelname aan Wie is de Mol.

Meer DenD