Jamie Spears: Britney wil geen andere curator

Door: DitjesDatjes
25-02-2021

Jamie Spears heeft voor het eerst gereageerd op Framing Britney Spears, de veelbesproken documentaire over het leven van zijn dochter Britney en zijn rol daarin. Volgens zijn advocaat Vivian Thoreen heeft de zangeres nooit tegen hem gezegd dat ze een andere curator wil en is hun band nog altijd uitstekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Aan het begin van de pandemie brachten ze samen veel tijd door toen ze twee weken samen met andere familieleden in Louisiana zaten”, zei Thoreen donderdag in Good Morning America. “Britney en Jamie maakten samen lange autoritten en speelden en werkten in de familietuin. En elke avond kookte Jamie voor de familie. In al die tijd heeft Britney hem nooit gevraagd om een stap terug te doen.”

Uit rechtbankdocumenten bleek eerder dat Britney juist van haar vader af wilde. Haar advocaat stelde zelfs dat de zangeres bang voor hem zou zijn en dat ze “nooit meer zou optreden zolang haar vader de leiding heeft over haar carrière”.

Levensbedreigend

“Ik begrijp dat elk verhaal een slechterik nodig heeft, maar de mensen hebben het hier ontzettend mis”, zegt Thoreen. “Dit is een verhaal over een zeer loyale, liefdevolle en toegewijde vader die zijn dochter redde uit een levensbedreigende situatie. Mensen deden haar pijn en buitten haar uit”, aldus de advocaat. Volgens haar heeft Jamie het leven van zijn dochter gered.

In Framing Britney Spears is onder meer zien te zien hoe de media met de zangeres omging in haar jongere jaren. De film gaat daarnaast over de zenuwinzinking van Britney in 2007, waarna ze in 2008 onder volledige curatele van haar vader Jamie kwam te staan. Pa Spears is sindsdien verantwoordelijk voor haar financiële en persoonlijke beslissingen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD