Jan Kooijman onherkenbaar na transformatie

Door: DitjesenDatjes
02-05-2018

Jan Kooijman heeft de afgelopen maand flink aan zijn lichaam gewerkt. Hij is zo erg veranderd, dat hij bijna niet te herkennen is! Want niet alleen is zijn lichaam een stuk gespierder, ook heeft hij zijn donkere lokken afgeschoren.

 Sporten

Op Instagram laat Jan trots zijn nieuwe lichaam zien. Hij plaatst een ‘before-foto’ waarop Jan in zijn onderbroek staat. Hoewel heel wat vrouwelijke volgers hem toen al knap vonden, was hij zelf niet tevreden. Vanaf eind maart is hij intensief gaan sporten en vooral gezonder gaan eten, en het resultaat mag er zijn!

Op de twee volgende foto’s is een totaal andere Jan te zien: eentje met brede schouders en een sixpack. Op de laatste foto is hij bijna onherkenbaar door zijn kale hoofd.

Filmrol

Bij de foto schrijft hij: ,,Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Ik ben regelmatig in de gym en ik tennis graag. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn.” Vervolgens benoemt hij dat hij in een nieuwe film gaat spelen, en dat een mooie gelegenheid vond om weer harder te trainen. De rol vereist namelijk een strak en sterk lichaam. Ook verklaart Jan gelijk waarom hij zijn hoofd heeft kaalgeschoren: dat moet voor de rol.

View this post on Instagram

Deze eerste foto is van 27 maart dit jaar. Zoals de meesten van jullie weten, hou ik van sporten. Ik ben regelmatig in de gym en ik tennis graag. Maar ik trainde al een tijdje niet meer echt met een doel. En daardoor was ik fysiek niet meer zo fit als ik misschien wel wilde zijn. Toen ik half maart besloot een rol aan te nemen in de nieuwe film @verliefdopcuba zag ik dat als een mooie gelegenheid om weer een stuk fitter te worden. De rol vereist een getraind lichaam. De dames van de make-up zullen mij in Cuba onder handen nemen. Ik krijg nep-tattoos en nep-wonden. Dit allemaal, vanwege het beroep dat mijn personage uitoefent. Make-up-dames kunnen veel, maar nepspieren hebben ze niet 🤣 Dus de film werd mijn nieuwe doel om harder te trainen! Mijn herwonnen discipline en streberigheid combineerde ik met de kennis en kracht van @tom_barten , @jeffreygoosptc , @personalbodyplan en @berrydemey. Mede dankzij hen bereikte ik mijn huidige shape. Die ik eigenlijk zie als een tussenfase. Thanks guys 💪🏽 Zo tof om opnieuw te realiseren dat je met drive, discipline en de juiste ondersteuning echt veel kan bereiken. Foto 2 en 3 zijn allebei van vandaag. Op 3 weeg ik wellicht net iets minder.. Mijn haar was namelijk behoorlijk zwaar. Thanks @ingeborgvanderdoes voor de knipbeurt. En ja mensen, ook dat was een vereiste voor @verliefdopcuba

A post shared by Jan Kooijman (@jankooijmagram) on

Meer DenD