Jan Smit blaast 36 kaarsjes uit op Bonaire!

Door: Kees van der Made
31-12-2021

Op Bonaire wordt een feestje gevierd. Jan Smit is jarig tijdens zijn vakantie op het eiland. Hij mag 36 kaarsjes uitblazen.

De Volendamse zanger Jan Smit mag vandaag 36 kaarsjes uitblazen. De zanger kan onder zijn verjaardagsbericht op Instagram op felicitaties van onder andere Charly Luske, Viktor Verhulst en Bridget Maasland rekenen. In zijn bericht wenst hij ook iedereen een fijne jaarwisseling: ‘Hopelijk mogen we in 2022 weer alles doen waar we zin in hebben!’

Directie FC Volendam

De zanger gaat zelf ook met dingen aan de slag die hij graag doet. Vanaf morgen treedt hij toe tot de directie van voetbalclub FC Volendam, waar hij al sinds 2013 bestuurslid is als portefeuillehouder Cultuur & Media en vicevoorzitter. Hij wordt commercieel directeur bij de club en heeft als doel om een versnelling van de groei van de commerciële mogelijkheden van de club te bewerkstelligen. Ook is nu al bekend dat niet alles over rozen gaat. Zijn concert in het Antwerpse Sportpaleis dat plaatshad op 22 januari 2022 moest helaas verplaatst worden naar 18 juni 2022.

Tekst gaat verder onder de post

Bonaire

Op dit moment houdt Jan Smit een welverdiende vakantie op Bonaire, waar hij gisteren voor het eerst ging windsurfen en dat deelde met zijn fans middels een foto. ‘Op deze foto lijkt het supermakkelijk’, aldus de zanger.

Meer DenD