Janny over de liefde: ‘Eenzaamheid is mij vreemd’

Janny van der Heijden
Door: DitjesenDatjes
23-03-2020

Janny van der Heijden is al jaren vrijgezel, en dat terwijl ze middenin het leven staat en openstaat voor de liefde. Aan weekblad Weekend vertelt ze waarom ze dan toch nog single is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alleen thuiskomen

,,Die tijd heb ik wel een beetje gehad”, zegt Janny over daten. ,,Het is enig, maar ik heb heel veel vrienden met wie ik regelmatig lekker uit eten ga of iets anders leuks doe. Het gevoel van eenzaamheid of alleen zijn is mij dus vreemd.” Online daten ziet ze zichzelf ook niet zo snel doen. Mocht ze toch ooit een leuke man tegenkomen die ze beter wil leren kennen, dan zal ze snel weten hoe hij in elkaar zit ,,Ik merk wel snel het verschil.”

In een leeg huis thuiskomen vindt Janny ook al geen probleem. ,,Dan vind ik het heerlijk om thuis te komen en een glas wijn te drinken. Soms bel ik dan met een vriendin én ik heb een teckel waar ik nog even lekker mee naar buiten ga. Het is niet zo dat ik thuiskom en denk: ‘O jee, en nu?’

Meer DenD