Jeffrey Lake onthult: Samantha mág niet meer op tv!

Samantha de Jong zou gevraagd zijn als verleidster voor Temptation Island Vips. Een week nadat dit gerucht is verspreid, reageert de ex-vriend van Samantha.

Jeugdzorg

Sinds Samantha terug is uit de Schotse kliniek, is ze nog maar weinig in de media verschenen. Ze heeft één interview gegeven aan weekblad Story. Daarin vertelde ze dat ze Barbie voorgoed achter zich laat, en een rustig en stabiel leven wil opbouwen. De verbazing was dan ook groot toen vorige week het gerucht ging dat RTL Samantha had gevraagd om verleider te worden in Temptation Island, en dat ze aanbod aannam!

Gelukkig laat ex-vriend Jeffrey Lake weten dat daar niets van waar is: ,,Er klopt niets van de geruchten dat ze mee zou doen aan Temptation Island VIPS. Samantha heeft namelijk een televisieverbod opgelegd gekregen van zowel de begeleiders van Graig Castle als van Jeugdzorg.”

Samantha liet in Story weten dat het goed met haar gaat, en dat ze er niet meer aan moet denken om drugs te gebruiken. Ze hoopt dat ze met verloop van tijd haar kinderen weer terugkrijgt van jeugdzorg, en weer een goede moeder voor hen kan zijn.