Jennifer Aniston wil niet gekoppeld worden

Door: DitjesDatjes
08-10-2019

Jennifer Aniston is single en heeft het naar eigen zeggen ‘te druk om te daten’. Op de vraag of ze wellicht via via aan iemand gekoppeld zou willen worden, antwoordde de actrice resoluut: “Oh nee, daar moet ik niet aan denken. Dat vind ik echt vreselijk.” Dat onthulde Aniston tijdens een interview met de Amerikaanse radiopersoonlijkheid Howard Stern.

Jennifer vertelde ook een poosje in therapie te zijn gegaan na haar scheiding van haar tweede echtgenoot Justin Theroux. Het stel ging na 2 jaar huwelijk in 2017 uit elkaar, maar kwam in juli weer even samen om afscheid te nemen van hun gezamenlijke hond Dolly die overleden was.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uiteraard kreeg Aniston ook de vraag of er nou echt geen Friends reünie komt, zeker nadat er deze week een foto op sociale media verscheen waarop ze te zien was met Courtney Cox en Matt LeBlanc. “Nou, eigenlijk was iedereen bij dat etentje, niet alleen wij drietjes. De hele groep was er en we hebben ontzettend gelachen. Het is voor het eerst in tijden dat we al onze volle agenda’s op elkaar af konden stemmen. We missen Friends elke dag en ik besef heel goed dat ik nergens was geweest zonder die show. Maar stel dat een reboot het niet haalt bij het origineel, dan gaat toch de glans van de echte serie af. Dus waarom zou je dat dan doen?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD