Jennifer en Reese krijgen 2 miljoen per aflevering voor serie

Door: DitjesDatjes
16-10-2019

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon verdienen een flinke boterham aan hun nieuwe serie voor de streamingdienst Apple TV+. De hoofdrolspeelsters krijgen voor The Morning Show ieder 2 miljoen dollar per aflevering, weet The Hollywood Reporter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gelukkig voor beide dames komen er al zeker twee seizoenen van de serie, die gelijk vanaf 1 november tijdens de lancering van de nieuwe streamingdienst van Apple te zien is. De actrices verdienen in totaal ieder 40 miljoen dollar aan The Newsroom. Wat hun mannelijke collega Steve Carrell aan salaris ontvangt, is niet bekend. De acteur is ook nog niet bevestigd voor de tweede reeks van de fictieve serie over een ochtendtalkshow.

Voor Jennifer en Reese is het niet de eerste keer dat ze flink verdienden aan een tv-serie. Reese harkte voor het eerste seizoen van Big Little Lies zo’n 300.000 dollar per aflevering binnen en zag haar loon in de tweede reeks stijgen naar 1 miljoen dollar per aflevering. Dat verdiende Jennifer ook voor de laatste twee reeksen van Friends.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD