Jennifer Lawrence verliest miljoenen op penthouse

Door: DitjesDatjes
05-08-2020

Jennifer Lawrence heeft geen goede zaken gedaan bij de verkoop van een van haar appartementen in New York. Volgens Variety verloor de actrice een kleine zes miljoen dollar op haar penthouse in de Upper East Side.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

J-Law kocht het luxe optrekje in 2016 voor maar liefst 15,6 miljoen dollar. Uit gemeentelijke papieren blijkt dat ze het onlangs heeft verkocht voor 9,9 miljoen dollar. De nieuwe eigenaar krijgt daar zo’n 380 vierkante meter aan luxe-appartement voor en nog eens ruim 250 vierkante meter aan dakterrassen.

De actrice, die afgelopen herfst in het huwelijksbootje stapte met galeriehouder Cooke Maroney, zette het penthouse een jaar geleden te koop voor ruim 15 miljoen, Dat verlaagde ze eerst met een kleine miljoen, en rond het einde van het jaar haalde ze nog eens 2 miljoen van de vraagprijs af. Het appartement aanhouden was ook een dure grap geworden: de vve-kosten bedragen volgens Variety zo’n 5700 dollar per maand, dat bedrag plus verzekeringen en belasting zou in totaal voor een kostenpost van een ton per jaar zorgen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD