Jennifer Lopez en Ben Affleck getrouwd in Vegas

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn getrouwd. De grote dag zou hebben plaatsgevonden in Las Vegas, dat meldt entertainment website TMZ.

Het stel was in 2002 al verloofd, maar ging vlak voor de bruiloft in 2004 uit elkaar. Lopez maakte deze keuze toen door de enorme media-aandacht voor Ben en haar. De twee trouwden allebei met iemand anders en kregen kinderen. 

Bennifer

Jennifer was hiervoor samen met Alex Rodriguez, met wie ze ook verloofd was. Met ex-echtgenoot Marc Anthony heeft ze de tweeling Max en Emme. Ook had de zangeres eerder een relatie met rapper P.Diddy. Ben kreeg met zijn ex-vrouw, actrice Jennifer Garner, drie kinderen. 

Maar een jaar geleden kwam ‘Bennifer’, zoals het stel ook wordt genoemd, tot grote vreugde van hun fans weer terug bij elkaar.

Ring met grote diamanten

Afgelopen april zijn ze opnieuw verloofd. Dat bevestigde de zangeres destijds stralend in een video op haar website. De aankondiging hing al een tijdje in de lucht nadat ze gespot was met een ring om haar vinger met grote diamanten.

TMZ heeft de aanvraag van een huwelijksnummerbord, dat is aangevraagd in Clark County in Nevada, in handen gekregen. Een bron dichtbij het koppel heeft aan de entertainmentwebsite bevestigd dat het stel nu inderdaad is getrouwd. 

Tags

BEN AFFLECKHUWELIJKJENNIFER LOPEZ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck