Job Gosschalk met Grindr op mannenjacht

Door: Hans Jacobs
07-02-2019

In het programma 6 Inside heeft Albert Verlinde verteld dat Job Gosschalk in Israël op Grindr zit.

,,Hij zit op dit moment ergens in Tel Aviv. Ik hoor zelfs dat hij daar op Grindr zit, dus nog steeds vrolijk contact legt. Maar dat mag iedereen doen”, zegt Albert Verlinde . Ook hoopt hij dat de jongens in Tel Aviv iets weerbaarder zijn dan die bij ons. Het is nog niet bekend waar Albert deze informatie vandaan heeft gehaald.

Beschuldigingen

Job Gosschalk wordt door onder andere Beau van Erven Dorens, Arie Boomsma en anderen acteurs beschuldigd voor het plegen van seksueel misbruik. Door al deze beschuldigingen heeft de regisseur zijn werk neergelegd. Toch ontkent Gosschalk dat er fysiek contact is geweest tussen hem en de acteurs. Ook zegt hij dat zijn collega’s van Kemna Casting niet op de hoogte waren van zijn gedrag. Maar ook dat wordt door meerdere bronnen tegengesproken.

Verleden

In 2013 lekten via Grindr foto’s van Onno Hoes uit. Dit leidde uiteindelijk tot een mediarel. Albert wist zelf niet goed hoe hij hier mee om moest gaan. Hierdoor werd Verlinde een beetje in verlegenheid gebracht. In 2016 vertelde Onno dat deze mediarel Albert zijn vorm van tv-maken heeft veranderd. ,,Hij realiseert zich beter wat de effecten zijn van dit soort journalistiek op iemands leven. Ik denk dat hij in zijn werk terughoudender is geworden. Je zou het een soort loutering kunnen noemen.”

Nieuw programma

Albert Verlinde zit iedere uitzending van het nieuwe programma 6 Inside aan tafel met Jan Versteegh om te praten over wat er in de showwereld allemaal gebeurt. Verlinde zegt er zelf het volgende over: ,,De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.”

Meer DenD