John de Bever sneert naar Carlo Boszhard: ‘Hij liegt’

John de Bever haalt uit naar Carlo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever en zijn man Kees Stevens behoren tot de laatste kanshebbers om de Gouden Televizier-Ring te winnen, tot grote ongenoegen van Carlo Boszhard. De presentator zegt dat de realityserie meer stemmers heeft dan kijkers. John haalt keihard uit naar Carlo. ,,Hij kraamt onzin uit.”

John de Bever en zijn man Kees doen er werkelijk álles aan om vanavond de Gouden Televizier-Ring te winnen. Tot de laatste dag hebben ze geprobeerd stemmen te werven. Zo vloog er een vliegtuig over Nederland met daarachter een spandoek waar ‘Stem op De Bevers’ op stond.

‘Meer stemmers dan kijkers’

,,Als je aan een wedstrijd meedoet, wil je winnen ook en moet je dus laten zien dat je in de finale staat. Op een leuke manier hebben we onze kijkers laten weten dat ze kunnen stemmen”, vertelt John aan De Telegraaf.

John en Kees zijn enorm trots dat ze tot de laatste kanshebbers behoren, maar niet iedereen vindt het terecht. Zo vindt Carlo Boszhard het belachelijk dat de realityserie serieus genomen wordt. ,,Meer stemmers dan kijkers”, schreef hij in zijn Televizier-column. ,,Als ik hoor dat er zelfs spandoeken langs de weg hangen om te stemmen op De Bevers, gaat me dat net iets te ver.”

‘Carlo is een slechte verliezer’

Carlo vindt het duidelijk jammer dat zijn programma Make Up Your Mind het niet heeft gered. Is hij stiekem een beetje jaloers?

,,Hij wekt de indruk een slechte verliezer te zijn”, zegt John daarover in De Telegraaf. ,,Maar hij kraamt ook onzin uit. Toevallig was ik laatst op een feestje van RTL waar ik moest zingen. Daar waren de twee RTL-directeuren Peter van der Vorst en Sven Sauvé ook. Ik heb ze gevraagd hoeveel kijkers we nou precies hebben, ook met dat uitgesteld kijken via Videoland erbij.”

Het blijkt dat John en Kees op 800.000 kijkers zitten. ,,Dus die negatieve praat van Carlo is nergens op gebaseerd. Als iets klopt, mag je het zeggen, maar hij moet niet jokkebrokken.”

Tags

CARLO BOSZHARDDE BEVERSJOHN DE BEVERTELEVIZIER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck