John de Bever vreest voor zijn gezondheid

John de Bever heeft trillende handen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het nieuwe seizoen van De Bevers ging gisteren van start, maar de eerste aflevering begint voor John minder goed. Hij vreest voor zijn gezondheid en brengt een bezoekje aan de huisarts, waar hij van top tot teen wordt onderzocht.

John gaat elke drie maanden naar de huisarts voor een check-up. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Bevers vertelt hij dat hij zich opnieuw zorgen maakt om zijn gezondheid. ,,Ik moest naar de dokter, want ik tril”, legt hij uit.

‘Trillen, misselijk, hoofdpijn’

Zijn man Kees Stevens vindt dat John, die ook wel een hypochonder wordt genoemd, overdrijft. ,,Hij zoekt het op Google op: trillen, misselijk en hoofdpijn. Nou, dan ben je dood”, zegt Kees. John is het daar niet mee eens en vindt dat hij grondig onderzocht moet worden bij de huisarts.

Met een gerust hart

Eenmaal bij de huisarts aangekomen legt hij uit waar hij last van heeft. Gelukkig kan de dokter al snel uitsluiten dat John aan Parkinson, ALS of MS lijdt. Wel wil John dat de huisarts zijn oren nog even nakijkt en dat zijn bloeddruk gemeten wordt, zodat hij uiteindelijk met een gerust hart weer naar huis kan.

‘Elke drie weken’

John laat zich eens in de zoveel tijd onderzoeken. ,,Ik laat elke twee, drie maanden mijn bloed prikken en onderzoeken. Dat vind ik belangrijk”, legt hij uit. Maar volgens Kees gaat hij veel vaker naar de dokter, omdat hij zich altijd drukmaakt over zijn gezondheid. ,,Daarom worden onze premies zo hoog door jou. Hij zegt drie maanden, maar het is drie weken.”

Tags

DE BEVERSJOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie