John de Wolf vraagt vrouw ten huwelijk

John xe wolf
Door: Tanja Brouwer
11-11-2019

Voor de vriendin van John de Wolf is een droom uitgekomen. De assistent-coach van Feyenoord is op z’n knieën gegaan voor Inge!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Droom

Al bijna vijftien jaar zijn ze gelukkig met elkaar maar John was nog nooit op z’n knieën gegaan voor Inge. Onlangs besloot hij de sprong te wagen en vroeg hij Inge ten huwelijk. Niet voor zichzelf, maar vooral voor haar. ,,We zaten thuis en ik vroeg uit het niets: ’Wil je met mij trouwen?'”, vertelt John aan Privé. ,,Ze was helemaal in haar nopjes met dit aanzoek.” Inge was verbaasd dat John het vroeg maar zei natuurlijk ‘ja!’.

,,Het moest er gewoon een keer van komen”, zegt John. Hij wist namelijk dat Inge niets liever wilde. ,,Inge heeft altijd een droom gehad om in een mooie jurk te trouwen met de liefde van haar leven. Het zou wel heel egoïstisch zijn als ik haar dat moment niet gun. Het voelt zo goed samen, waarom zouden we die volgende stap dan niet zetten?”

Locaties

Wanneer de twee voor het altaar staan is nog niet duidelijk. Eigenlijk wilden ze al dit voorjaar gaan trouwen maar nu John assistent-coach is bij Feyenoord komt dat niet meer goed uit. Nu denken ze aan eind 2020. ,,Het zal geen groot feest worden, gewoon met een klein groepje familie en wat vrienden. Momenteel zijn we leuke locaties aan het bekijken.”

Meer DenD