John Ewbank: ‘Marco zit in een dalletje’

Door: Tanja Brouwer
08-04-2020

John Ewbank en Marco Borsato werken al jaren met elkaar en kennen elkaar ook goed. John is nu dan ook op de hoogte van de psychische problemen van Marco Borsato. De liedjesschrijver vertelt erover op Radio Veronica in de Ochtendshow van Giel Beelen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Door een dalletje’

Marco Borsato zit middenin een burn-out. Dat werd enkele maanden geleden al bekend gemaakt, maar niet veel later volgde de mededeling dat hij en zijn vrouw Leontine na ruim 20 jaar samen gaan scheiden. Dat nieuws kwam nadat een aantal van de affaires die Marco in het verleden heeft gehad werden onthuld. Zijn gestrande huwelijk en de uitgekomen affaires zullen de mentale toestand van Marco geen goed doen.

,,Hij gaat wel door een dalletje”, zegt John over Marco Borsato en zijn burn-out. ,, Dit soort dingen moet je niet onderschatten. Ik weet niet of je het zelf weleens mee hebt gemaakt, maar ik heb het om me heen een paar keer gezien en dat kan echt lang duren.” Het zal dus nog wel even duren voordat Marco Borsato weer de oude is en nieuwe muziek zal maken. Wat hij tot die tijd gaat doen is onduidelijk. Hij verbleef na de bekendmaking van de scheiding tijdelijk bij zijn moeder, maar zou inmiddels weer terug zijn in de echtelijke villa.

Meer DenD