John van den Heuvel: Lil’ Kleine omringt zich met zware criminelen

Lil Kleine
Door: Charlotte Wijnen
03-06-2021

Misdaadverslaggever John van den Heuvel wijst erop dat Lil’ Kleine omgaat met zware criminelen. Hij wil nog steeds dat Jeugdzorg ingrijpt voor het kindje van Lil’ Kleine en Jaimie Vaes.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes hebben gisteren een video uitgebracht op Instagram Stories over alle ‘leugens’ die de media over ze verspreidt. Ze vragen in de video of iedereen hun gezin met rust wil laten, maar dit lijkt averechts te werken. Er wordt veel gespeculeerd over de lichaamstaal van Jaimie. Velen denken dat het al genoeg zegt over wat er gebeurd is.

Jeugdzorg in actie

Jaimie geeft in de video wel toe dat Lil’ Kleine ‘vanaf nu liever gaat zijn’, maar dat er geen fysiek geweld is geweest. Maar wanneer Lil’ Kleine zegt dat hij Jaimie ‘nooit echt pijn zou doen’, blijft ze stil. Ze lijkt teneergeslagen.

Zo gelooft ook John van den Heuvel niet dat er geen fysiek geweld is geweest. Hij vindt nog steeds dat Jeugdzorg in actie moet komen. ,,Jeugdzorg of deskundigen moeten daar gewoon eens aanbellen of dit stel eens uitnodigen voor een gesprek”, vertelt hij in de ochtendshow van Radio Veronica.

,,Er is wel een twee-jarig kind in het spel. Dan mag je als instantie weleens gaan kijken naar wat er hier speelt.” John vindt dat dit aandacht moet krijgen. ,,Als je ziet hoe Jeugdzorg soms bovenop andere zaken zit, dan mag er hier ook wel wat gebeuren”, aldus John, die vindt dat Jeugdzorg gewoon even moet komen praten over wat er gaande is.

‘Serieuze jongens’

Maar John klapt ook nog over iets anders uit de school. Lil’ Kleine gaat volgens hem namelijk om met zware criminelen. ,,Ik heb foto’s gezien uit Dubai, waar hij zich daarmee omringt”, aldus de misdaadverslaggever in de ochtendshow.

,,Dat zijn echt serieuze jongens, kan ik je zeggen.” Volgens John worden deze criminelen verdacht van onder andere zware georganiseerde misdaad en drugshandel. ,,Dat wil niet zeggen dat hij daar zelf deel van uitmaakt, maar hij schurkt er wel tegenaan.”

Meer DenD