Jolie brengt voogdij over kinderen in gevaar

Angelina Jolie heeft een waarschuwing gekregen van de rechter. Zij loopt gevaar de voogdij over de kinderen kwijt te raken omdat ze haar kinderen niet genoeg tijd geeft met vader Brad Pitt.

Telefoonnummers

De rechter heeft ook besloten dat de vijf jongste kinderen van het voormalig sterrenkoppel de zomer doorbrengen bij hun vader. Het zou belangrijk zijn dat ‘alle kinderen een gezonde en sterke relatie hebben met hun vader en hun moeder’.
Blijkbaar wilde Angelina het contact dat de kinderen met Brad beperken, want de rechter heeft ook besloten dat de actrice écht de telefoonnummers van de kinderen aan haar ex-man moet geven, en dat zij het contact met hun vader niet mag monitoren.

Angelina en Brad gaan niet vriendschappelijk uit elkaar. Ze ruziën al een tijd over de voogdij over hun zes kinderen. De rechter moest uiteindelijk komen met een gedetailleerd schema waarop stond bij wie wanneer de kinderen mogen zijn. Het is Angelina’s taak om samen met een therapeut het schema door te nemen met de kinderen, en hen te vertellen dat ze tijd mogen doorbrengen met hun vader.

Mr en Mrs Smith

Alleen oudste zoon Maddox (16) mag zelf beslissen bij wie hij wanneer woont. Voor Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) en de tweeling Knox en Vivienne (9) wordt dat dus bepaald.

Angelina en Brad kregen in 2005 een relatie. Ze werden verliefd op de set van Mr en Mrs Smith, waar ze de hoofdrollen vertolkten. In 2014 stapten ze in het huwelijksbootje, maar al twee jaar later maakten ze hun scheiding bekend. Het zou Jolie zijn geweest die de stekker uit het huwelijk trok.