Jordy reageert op ‘vriendin’

Jordy
Door: Lies Jansen
20-07-2020

Het is een van de meest besproken kandidaten van De Bachelorette, Jordy Jahmal. Nu is er een hoop commotie ontstaan naar aanleiding van een filmpje op YouTube. In deze video vertelt Rijk Hofman namelijk dat Jordy tijdens zijn deelname aan het programma een vriendin zou hebben gehad. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Jordy had tijdens deelname gewoon een relatie…’

Rijk vertelt in deze video: ,,Een uur geleden ontving ik dit bericht. ‘Hey Rijk. Ik wil graag anoniem blijven maar dit is ECHT iets wat je moet weten en mijn bron is 1000% zuiver. Djordy aka Jordy van de Bachelorette had tijdens zijn deelname gewoon een relatie. Die heeft hij trouwens nog steeds. Na zijn mislukte poging tot fame jaren geleden bij ‘The Face’ wilde hij opnieuw zijn kans grijpen.”

Jordy reageert duidelijk

Nadat Gaby deze video deelde op haar Instagram kan Jordy het niet laten te reageren: ,,Vanaf minuut één tot minuut vijf heeft hij het dus over mij. Wat een sensatiezoeker ben jij Rijk! Jij zegt tegen mij dat mensen over lijken gaan voor fame, maar volgens mij maak je van mij nu een lijk en wil je inderdaad over mijn rug gaan voor de fame. Waarom wil je dit zo graag uitleggen dan?”

Klaar met Gaby?

Jordy is het duidelijk niet eens met de intenties van Gaby: ,,Ik weet dat Gaby en Rijk best wel nauw zijn met elkaar, en het feit dat zij precies het stukje deelt waar Rijk het over mij heeft, en zij plaatst ook nog een GIFje met popcorn, zegt voor mij al genoeg.” 

Romance Gaby en Jordy nu echt over?!

Nadat de kandidaat er vorige week uitvloog, waren een hoop kijkers in ‘shock’. Er leek namelijk romance op te bloeien tussen Gaby Blaaser en Jordy. Ook gingen de geruchten om dat de romance tussen de twee toch niet over zou zijn. Echter, lijkt deze rel dit gerucht de das om te doen. 

Meer DenD