Jorien ter Mors trekt stekker uit bruiloft

Door: DitjesenDatjes
04-01-2019

Toen Jeroen le Duc schaatsster Jorien ter Mors anderhalf jaar geleden ten huwelijk vroeg, begon ze meteen met de voorbereidingen. Ze kon niet wachten op haar grote dag. Helaas heeft Jorien later besloten de trouwerij te annuleren. Dat meldt weekblad Story.

iSkate

Afgelopen zomer moest het huwelijk van Jorien en Jeroen plaatsvinden. Zijzelf, en haar vrienden en familie keken enorm uit naar de bruiloft. Toch moest Jorien al snel vertellen dat het feest niet doorging. ,,Dat heeft te maken met al het gedoe rondom iSkate”, legt Jorien aan weekblad Story uit. De afgelopen jaren schaatste ze onder koepelorganisatie iSkate. De organisatie kreeg financiële problemen, en bestaat inmiddels niet meer. Jorien heeft nog tienduizenden euro’s van iSkate tegoed. Daardoor hebben de schaatsster en haar man niet meer de financiële middelen om een droombruiloft te houden. ,,We hebben nog geen nieuwe trouwdatum”, laat Jorien weten.

Baby

Trouwen is niet het enige toekomstplan dat het stel heeft. Ze hebben het ook al over kinderen gehad, maar snel gaat dat niet gebeuren. ,,Als ik een kind wil, stop ik met topsport. Ik ga er geen jaartje uit voor een kind, om dan weer terug te keren. Maar op dit moment is dat niet aan de orde.”

Meer DenD