Justin Theroux zet asielhonden in het zonnetje

Door: DitjesDatjes
08-11-2019

Justin Theroux laat als het even kan geen moment onbenut om zijn liefde voor honden te uiten. En dan met name voor asielhonden, die hem erg aan het hart gaan. De acteur, die in de nieuwe Disney reboot Lady & De Vagebond speelt, bezocht samen met zijn hond Kuma een asiel naast de studio waar hij was voor opnames. En dat bezoekje deed hem besluiten de adoptiekosten voor een aantal honden vooruit te betalen, om er zo voor te zorgen dat de dieren sneller een warm thuis vinden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“We kwamen erachter dat de studio naast Ventura County Animal Services zit. Kuma had het idee dat daar weleens een paar hele leuke hondjes zouden kunnen zitten dus gingen we een kijkje nemen om ze te ontmoeten. En natuurlijk ook de geweldige mensen die daar werken. Nou, we hebben een paar toppers ontmoet: Zumo, Shotti, een hond die nog geen naam heeft en een zeer bange Stella. Kuma was vroeger een van hen, voordat ze geadopteerd werd. Daarom ‘eiste’ ze dat we iets zouden doen en dus hebben we alle adoptiekosten voor deze hondjes betaalt en zoeken we nu alleen nog lieve baasjes die voor hen gaan zorgen. Dat lijkt een hoop werk, maar geloof me: asielhonden zorgen eigenlijk voor jou, zoveel krijg je ervoor terug,” aldus Justin.

Aan het einde van zijn bericht tagde Theroux nog twee potentiële baasjes voor de dieren. Selena Gomez, die al meerdere viervoeters uit asiels adopteerde én zijn ex-vrouw Jennifer Aniston, van wie ook bekend is dat ze een enorme hondenliefhebber is.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD