Juvat Westendorp over imago: ‘Vervelend om altijd de hunk te zijn’

Juvat Westendorp over imago
Door: Isabel Kouwenoord
13-08-2022

Acteur Juvat Westendorp vindt het vervelend dat hij vaak wordt neergezet als ‘de hunk’. Dit gebeurde vooral in zijn jongere jaren als danser, laat hij weten in de podcast ‘Ramin in gesprek met‘.

,,Jongens, ik werd alleen maar neergezet als ‘de hunk’, maar ik heb ook wat te melden”, vertelt de acteur over de media die hem vaak in een hokje plaatsten. ,,Ik vond dat toentertijd heel vervelend.” Zo moest Juvat in de tijd dat hij mee deed aan het succesvolle dansprogramma So You Think You Can Dance een ‘verplicht’ twitteraccount aanmaken om zijn populariteit te vergroten. ,,In de biografie bij het account vermeldde ik het volgende: ‘De schoonheid van een lied zit niet alleen in de melodie, maar ook in de betekenis van de woorden’. Zo liet ik weten dat ik mijn succes niet alleen maar te danken heb aan mijn uiterlijk.”

LEES OOK:

Bedrog Juvat Westendorp oorzaak verbreken relatie?

Andere keuzes maken

Gelukkig krijgt de oud-danser nu steeds meer een platform, waarop hij zich op een andere manier kan uiten. ,,Ik moet me ook realiseren: dat komt natuurlijk ook een beetje met de leeftijd”, gaat Juvat verder. ,,Nu ben ik 33, je gaat in de tussentijd andere keuzes maken. Toen nam je alles nog aan.”

Meer DenD