Kaj van der Ree ‘ranzige man’

Kaj|||||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

YouTuber Kaj van der Ree ligt zwaar onder vuur. RTL Boulevard deelde gisteren wel heel opmerkelijke nieuws over de 28-jarige BN’er. Hij zou naaktfoto’s hebben gevraagd en verstuurd aan minderjarige meisjes. Het zal onder andere gaan om meisjes tussen de 13 en 15 jaar oud. Kaj heeft meer dan 2,5 duizend abonnees, waarmee hij vooral bij het jonge publiek populair is. Nu blijkt toch dat hij deze populariteit zeer waarschijnlijk heeft misbruikt.

‘Krankzinnig, het gaat om echt jonge meisjes’

Zoals Peter R. De Vries zegt in de uitzending van RTL Boulevard, is het ‘krankzinnig’. Juist omdat deze meisjes hoogstwaarschijnlijk fan zijn van de bekendheid. Peter legt uit: ,,Het zijn jonge meisjes die hem min of meer adoreerden en tegen hem op keken en die tot hun eigen verrassing met hem in contact kwamen. Ze waren nog veel meer verrast toen bleek dat als er eenmaal een-op-een-contact was, hij dan vergaande vragen stelde en ze eigenlijk uit de kleren praatte.”

Pushen en dwingen

Het bewijs bestaat uit onlinegesprekken tussen Kaj en verschillende meisjes. In de chats komt duidelijk naar voren dat Kaj maar blijft pushen en dwingen tot het verkrijgen van naaktfoto’s.

Programma op BNNVARA van de buis

BNNVARA, de omroep waarvoor Kaj van der Ree presenteert, heeft het programma Proefkonijnen stopgezet. Daarnaast heeft de omroep een statement naar buiten gebracht:  ,,We zijn erg geschrokken van de beschuldigingen richting Kaj over seksueel overschrijdend gedrag en willen dat dit op de bodem wordt uitgezocht.”

Titel ambassadeur Rode Kruis afstaan?

Ook is er een kans dat Kaj zijn titel als ambassadeur van het Rode Kruis binnenkort moet afstaan. Het rode Kruis heeft laten weten zich aan te sluiten bij het statement van BNNVARA.

Opmerkelijke aanpak advocaat

Kaj heeft advocaat Thomas van Vugt ingeschakeld. Een specialist op dit gebied. Wat nu de juridische gevolgen zijn, is nog niet zeker: ,,We volgen de juridische route en wachten dit af”, heeft Kaj zijn management laten weten aan RTL Boulevard. De advocaat van Kaj heeft aan één van de meiden, die foto’s van het gesprek zou hebben gelekt, laten weten dat dit ‘te ver is gegaan’.

Op Twitter gaan mensen los en is hij trending.

Tags

BNNBNNVARAKAJKAJ VAN DER REERTL BOULEVARDYOUTUBE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck