Kanye West hoofdverdachte in mishandelingszaak na slaan van fan

Door: DitjesDatjes
14-01-2022

Kanye West is hoofdverdachte in een mishandelingszaak. Dat bevestigt de politie van Los Angeles aan meerdere Amerikaanse entertainmentwebsites. De Amerikaanse rapper wordt ervan verdacht donderdag een fan te hebben geslagen nadat die hem om een handtekening vroeg.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Agenten kwamen om 03.00 uur ’s nachts ter plaatse, in de buurt van een club in Los Angeles, Soho Warehouse. Bronnen laten aan TMZ weten dat West, die zich tegenwoordig Ye noemt, het op straat aan de stok kreeg met een mannelijke fan die hij vervolgens een klap verkocht. Wat de aanleiding voor het handgemeen was, is niet duidelijk. Wel zijn er beelden opgedoken waarop een duidelijk boze Ye op straat staat te schreeuwen. Volgens de politie heeft de fan geen ernstige verwondingen opgelopen. Er zijn geen arrestaties verricht, meldt CBS News.

Op zijn Instagram-account heeft West een cryptische post gedeeld van een bebloede aap. Daarbij schrijft hij: “Mijn leven is nooit makkelijk geweest.”

Eerder die avond was de rapper nog met zijn nieuwe vlam Julia Fox bij een etentje waarbij ook Madonna en Floyd Mayweather aanwezig waren.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD