Kanye West toont berouw over abortusuitspraak

Door: Ditjes en Datjes
28-11-2021

Kanye West lijkt er spijt van te hebben dat hij zich vorig jaar kandidaat heeft gesteld voor het presidentschap van de Verenigde Staten. In een vijf minuten durende speech toonde de rapper, die tegenwoordig door het leven gaat als Ye, zich schuldbewust over zijn campagne, die bijdroeg aan zijn scheiding met Kim Kardashian.

Ye stond in de video die hij deelde op Instagram stil bij een campagnebijeenkomst waarmee hij zijn vrouw “in verlegenheid bracht”. Ye vertelde toen bijvoorbeeld dat hij en Kardashian overwogen abortus te laten plegen toen zij zwanger was van hun eerste kind North. Kardashian zou door die opmerking “de definitieve beslissing” hebben genomen van haar man te scheiden.

Ye beseft ook dat hij een fout heeft gemaakt door zich zonder degelijke voorbereiding of steun kandidaat te stellen voor het presidentschap van de VS. Ook verwees Ye naar de Make America Great Again-petjes van oud-president Donald Trump, die hij meerdere keren in het openbaar droeg. “Mijn vrouw vond het echt niet leuk dat ik die rode pet droeg”, zei hij daarover. Volgens hem zorgde dat er ook voor dat hij en zijn familie mikpunt van kritiek werden, wat moeilijk was voor zijn huwelijk.

Inmiddels lijkt de rapper spijt te hebben van zijn acties. “Het enige waar ik elke dag aan denk, is hoe ik mijn familie weer bij elkaar kan krijgen en hoe ik de pijn die ik heb veroorzaakt kan genezen”, aldus Ye. “Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn acties.” Of Kardashian oren heeft naar een hereniging is nog maar de vraag. Zij lijkt het de afgelopen tijd erg gezellig te hebben met komiek Pete Davidson.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD