Khloé Kardashian deelt zichtbare schade in gezicht na huidkanker

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Vorig jaar werd er een melanoom ontdekt in het gezicht van Khloé Kardashian. De tumor werd uit haar gezicht verwijderd, daarvan heeft ze nog altijd zichtbare schade. Op Instagram laat Khloé de ‘deuk’ zien die de tumor in haar gezicht heeft veroorzaakt.

In verband met een verdacht bultje – die maar niet wegtrok – op haar wang, besloot Khloé Kardashian ermee naar de dermatoloog te gaan. Deze vermoedde direct dat het een vorm van huidkanker was. Omdat het volgens de dokter vrij zeldzaam zou zijn voor haar leeftijd, werd er een tweede biopsie gedaan. Haar nachtmerrie werd werkelijkheid: het was inderdaad een tumor. “Ik kreeg te horen dat ik direct geopereerd moest worden om de tumor te laten verwijderen uit mijn gezicht”, vertelt de Kardashian in hun serie The Kardashians. “Ik ben zo dankbaar dat ze alles weg hebben kunnen halen; het ziet er helemaal schoon uit.”

Fillers

De tumor is dus weg, maar Khloé heeft er wel een deuk op nagehouden. Op Instagram plaatst de Kardashian een foto van de deuk in haar wang en geeft daarbij een uitleg. “Voor degenen die het niet weten, ik heb huidkanker in mijn gezicht gehad. We hebben een tumor uit mijn wang moeten verwijderen, ik bleef zitten met een inkeping. Ik klaag zeker niet, want ik heb liever een inkeping dan melanoom.” Ze heeft de deuk laten opvullen met fillers zodat het iets minder opvalt.

Ook gebruikt Khloé haar grote following om iedereen waarschuwen tegen huidkanker. Ze roept ze op om meteen naar de dokter te gaan als je iets verdachts bij jezelf of een ander merkt. “Eén check kan je leven redden”, schrijft ze.

Tags

KHLOE KARDASHIAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck