Kijkers balen: ‘Jury trekt deze kandidaat voor’

Heel Holland Bakt
Door: DitjesenDatjes
03-02-2020

Schor en ziek stond Esther in de tent van Heel Holland Bakt. Ze deed haar best, maar echt fantastische baksels kwamen niet uit haar handen. De zieke vrouw wist toch de finale te halen, maar volgens veel kijkers was dat niet helemaal terecht. Zij Twitterden, vol onvrede, over de beslissing van de jury.

Tegenvallend niveau

Hoewel de vier vrouwen allemaal hun stinkende best deden mooi baksels te maken voor de jury, viel het algehele niveau toch een beetje tegen. Er waren ongare bodems, taarten die uit elkaar vielen, aangebrande appels en etagères vol met kleurloze hapjes.

Drie van de vier vrouwen hebben de kans gekregen om volgende week, in de finale, nog één keer flink uit te pakken en te laten zien wat ze in hun mars hebben. Voor één iemand eindigde het bakavontuur. Pauline moest de tent verlaten, tot groot verdriet van veel kijkers. Die het terecht hadden gevonden als Esther naar huis zou moeten.

Vorige winnaars

Volgende week weten of Jeanette, Esther of Anouk zich straks winnaar van Heel Holland Bakt mag noemen. Zij treedt in de voetsporen van Rutger van den Broek, Menno de Koning, Sarena Solari, Annemarie Pronk, Hans Spitsbaard en Anna Yilmaz.

 

 

Meer DenD