Kijkers Down The Road enthousiast over Gordon: ‘Past goed bij hem’

Kijkers enthousiast over Gordon
Door: Charlotte Wijnen
12-01-2022

Kijkers van het programma Down The Road zijn positief verrast door Gordon. De presentator kreeg op zijn vorige programma’s de nodige kritiek en Angela de Jong vond het een hele slechte keuze om Gordon dit programma te laten presenteren. Toch denken de kijkers daar heel anders over.

In Down The Road gaat Gordon met een groep mensen met het syndroom van Down op reis. Naast dat de kijkers wegsmolten van onder andere de opbloeiende liefde tussen deelnemers Thirza en Nick, waren ze ook erg enthousiast over Gordon in zijn rol als presentator.

‘Hij doet het perfect’

,,Hartverwarmend programma en ze hebben mijn hart al gestolen! Volgens mij ook van Gordon! Dit programma past goed bij hem”, zo twittert een kijker. En een andere kijker vindt zelfs dat Gordon het perfect doet. ,,Ons Gorrie doet het perfect! Wat een heerlijke tv en leuke deelnemers!”

De Vlaamse versie van Down The Road is elk seizoen een groot succes. Kijkers zijn ontzettend fan van presentator Dieter Coppens. De lat lag voor Gordon dus erg hoog om daaraan te tippen. Toch is het hem gelukt om de kijkers enthousiast te krijgen. ,,Ik was een beetje huiverig voor Gordon die de NL versie ging presenteren, maar het valt me 100% mee. Kan niet tippen aan Dieter, maar dat zou niemand kunnen”, vindt een kijker.

Meer DenD