Kijkers Expeditie Robinson niet blij met terugkeer Mariana

Mariana Verkerk
Door: DitjesenDatjes
28-10-2019

De ‘comeback queen’ van vorig jaar was Soundos. Dit jaar is er ook een kandidaat die het altijd lukt om weer terug naar het eiland te keren: Mariana! Hoewel ze er zelf natuurlijk erg blij mee is, was gisteravond te zien dat veel andere deelnemers balen als ze haar zien. Ook een aantal kijkers zien haar liever vertrekken.

LET OP! BEVAT SPOILERS

Ei

Mariana had al ruzie met Akwasi en ook met Kim leek het niet te boteren. Kijkers vonden het dan ook prachtig dat Mariana en Kim tegen elkaar moesten strijden in de gevreesde eetproef. Maar de lol voor veel kijkers was er snel af. Mariana loste de puzzel in één keer op en dus hoefde er niet gegeten te worden. Kim daarentegen deed haar best om een ei met foetus weg te werken.

Toen Mariana terugkeerde naar de groep betrokken de gezichten van de overige kandidaten. Voor Akwasi extra lastig, omdat hij en Mariana absoluut geen vrienden zijn. ,,Mariana, wauw. Hoe is het mogelijk?”, vraagt hij zich hardop af. ,,Ze is een beetje mijn aartsrivaal geworden.” Wat zeker is, is dat de heren moeten uitkijken. Mariana heeft haar pijlen namelijk gericht op de mannen.

Schoonmoeder

Kijkers genoten van de strijdlustige Mariana, maar een aantal ergerden zich ook aan de fanatieke vrouw. Op Twitter lieten zij van zich horen.

 

 

Meer DenD