Kijkers Jinek: ‘Mart is arrogant, irritant en respectloos’

Door: DitjesenDatjes
18-07-2019

Bij Jinek was Mart Smeets woensdagavond te gast. Daar gaf hij zijn ongezouten mening over de Tour de France. Hij beweert dat de wielerwedstrijd enkel populair is omdat die in juli wordt gehouden en mensen in de vakantietijd hebben om te kijken. Kijkers van het programma waardeerden zijn mening niet.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Saai

Wat veel mensen vooral vervelend vonden is dat Mart niet één positief punt van de Tour de France heeft genoemd. En dat terwijl hij wel jaren dé stem was van de race en honderdduizenden Nederlanders naar hem luisterden. Nu Mart alleen nog maar een podcast maakt over de Tour de France is hij opeens een stuk minder lovend over de wielerwedstrijd. Hij zegt dat hij het ontzettend moeilijk en onzinnig vond om van 11 tot 5 uur te praten, en dat hij eigenlijk zou willen dat alleen het laatste spannende stuk van iedere etappe wordt uitgezonden.

Daarnaast zou de Tour de France saai zijn, voorspelbaar en slecht georganiseerd. De renners zouden slecht worden behandeld omdat ze in slechte hotels moeten slapen en Mart beweert dat alles aan de Tour de France nep is.

https://twitter.com/remcobon/status/1151616101295546368

https://twitter.com/NoortRob/status/1151615932013391872

 

 

Meer DenD