Kijkers K2 verbaasd: wat doet Gordon in de jury?

Door: DitjesenDatjes
02-10-2021

Het programma K2 zoekt K3 blijkt een grote flop te zijn. Hoewel het programma op vrijdagavond prime time wordt uitgezonden, zijn er maar weinig mensen voor te porren hun televisie af te stemmen op SBS6. Gisteravond keken er maar 410.000 mensen naar de show. Wie Twitter er op naslaat ziet al snel waarom kijkers massaal de show boycotten.

‘Naar persoon’

De Tweets liggen er namelijk niet om. ,,Eigenlijk ben ik vanwege Gordon al afgehaakt om dit te kijken”, schrijft een teleurgestelde ex-kijker. ,,Ik vind Gordon zo’n naar persoon. Waarom moet hij iedereen afkraken? Echt een waardeloze vent en geen goed jurylid voor K2 zoekt K3″, schrijft een ander.

Gordon zou zelfs zo’n slecht jurylid zijn dat zelfs de jonge kijkers, voor wie het programma toch eigenlijk bedoeld is, niets van de zanger moeten hebben. ,,Mijn jongste dochter is 11 en zei zuchtend tegen de televisie: ‘Je hoeft niet alles te seksualiseren Gordon’.”

Live finale

De afleveringen van het programma worden niet live uitgezonden, en de kans is dus groot dat de productie niet de juryleden nog kan wisselen. De finale daarentegen is wél live. Zullen de makers dan rekening houden met hun jeugdige kijkers en laten zien dat ze de feedback van de kijkers oppakken? Dan kan Gordon in Dubai blijven zitten, waar hij vanaf deze maand naartoe is geëmigreerd.

Meer DenD