Kilo’s lichtere Nikkie straalt van trots op Instagram

Nikkie de Jager is eindelijk trots op haar lichaam. De immens populaire Instagrammer en vlogger, met meer dan twaalf miljoen volgers, is tientallen kilo’s afgevallen.

Trots

Afgelopen december maakte Nikkie al bekend meer dan twintig kilo te zijn afgevallen. Een hele prestatie, en ze was er dan ook ontzettend trots op. Nu is ze nog meer afgevallen, en dat deelt ze op Instagram met een post. Daar schrijft ze het volgende: ,,Ik ben te lang om helemaal op een Instagram Foto te passen, maar ik ben zo trots op mijn lichaam! Door de riem voel ik me machtig.” In het filmpje zwaait ze met een leren riem.

Veel volgers zijn enthousiast over het filmpje. Vooral jonge vrouwen die net zoals Nikkie lang en groot zijn, zijn de vlogster dankbaar. Zij vinden het prettig om een voorbeeld te hebben van een vrouw die net zo is zoals zij en trots is op haar lichaam.