Kim Feenstra begint aan ivf-traject

Kim Feenstra
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Actrice en model Kim Feenstra gaat binnenkort een ivf-traject in. In de Videoland-docuserie ‘Life of Kim’ vertelt ze openhartig, niet op de natuurlijke manier zwanger te kunnen worden. Aan het begin een moeilijke situatie, gezien ze niets liever wil dan een eigen gezinnetje stichten. Zelf geeft ze aan gelukkig te zijn met deze medische mogelijkheden.

‘Hevige buikpijn’

Samen met haar vriend Stanley werd in de docuserie duidelijk dat Kim graag een eigen gezin wil stichten. Een moederrol lijkt haar als gegoten. Aan Grazia vertelt ze, dat ze twee jaar geleden aanklopte bij het ziekenhuis met hevige buikpijn. Waarna ze geopereerd moest worden. Hierbij werden beide eileiders verwijderd.

Optimisten

Gelukkig zijn zij en haar vriend twee optimisten. ,,Waar een wil is, is een weg’’, zei Stanley.
Of de behandeling gaat slagen is nog niet met 100% zekerheid te zeggen. Kim is in ieder geval blij dat er tegenwoordig meer medische mogelijkheden zijn: ,,Dat was vroeger wel anders.”

Life of Kim

Life of Kim is te zien op Videoland. Zelf zegt ze dat de docuserie kwam, omdat het tijd was de balans op te maken. Het model vertelt in de serie: ,,Er gebeurt momenteel heel veel in mijn leven. (…) Ik vind het leuk om in ‘LIFE OF KIM’ mijn volgers en fans een persoonlijk inkijkje te geven in mijn leven.”

Tags

FEENSTRAKIMKIM FEENSTRALIFE OF KIMRTLVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck