Kim tilt tassen, volgers boos op Kanye

Door: DitjesDatjes
21-02-2020

Volgers van Kim Kardashian blijken er traditionele ideeën op na te houden als het gaat om de taakverdeling tussen mannen en vrouwen. De realityster deelde een filmpje waarin ze haar eigen tassen draagt terwijl haar echtgenoot met lege handen loopt, en veel fans hadden daar het nodige commentaar op.

De video, die Kim deelde in haar Instagram Stories, is genomen van buiten een lift, waarin het echtpaar staat te zoenen als hij aankomt. Als de deuren opengaan, loopt Kanye met een grote glimlach naar buiten, terwijl Kim snel haar winkeltassen bij elkaar raapt voordat de liftdeur voor haar neus dichtgaat. Het clipje werd donderdag al snel veel gedeeld op social media, waarbij veel mensen de actie van de rapper niet konden waarderen, alhoewel anderen juist vonden dat Kim heus haar eigen aankopen wel kon dragen.

De beelden zijn genomen tijdens een korte trip van de twee aan Parijs. Een ander filmpje dat Kim daar deelde kon op meer waardering rekenen. Het miljonairsstel kreeg blijkbaar trek en besloot een bezoekje te brengen aan een Kentucky Fried Chicken. Kim postte een clipje waarin de twee druk discussiëren over welke gefrituurde kip ze zullen bestellen. Later deelde de cosmeticaondernemer op Twitter nog een foto waarop Kanye een emmer kip leeg eet op de bank bij modehuis Jean Paul Gaultier. Daar schreef ze bij: “JPG & KFC”.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen