Kirsten Schilder ontroert volgers met emotioneel bericht: ‘De allerlaatste keer’

Kirsten Schilder ontroert volgers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

2023 is een emotioneel jaar voor de familie Schilder. Dit deelt Kirsten, de vrouw van Nick, in haar nieuwste column in het magazine Kek Mama.

In haar nieuwste column schrijft Kirsten over het lastige jaar. Dit jaar neemt man Nick afscheid van zijn muzikale partner Simon Keizer, maar er is meer. Oudste dochter Nikki sluit namelijk haar basisschoolperiode af. ,,Nikki is net twaalf jaar en zal dit jaar haar basisschoolperiode afsluiten”, schrijft Kirsten. ,,De laatste keer lopend naar school gaan, want de middelbare school die ze voor ogen heeft is een stuk verder van huis. We genoten ontzettend van het comfort dat we drie kinderen op dezelfde school hadden. Is het naïef dat je vrijwel nooit stilstaat bij de eindigheid van iets, omdat het zo vertrouwd aanvoelt?”, vraagt Kirsten zich af.

De allerlaatste keer

De vaste ochtendrituelen zullen er vanaf september net iets anders uit gaan zien. ,,De rituele ochtendwandeling met het hele gezin richting school, zal vanaf september niet meer met Nikki zijn. Zij zal hooguit vluchtig zwaaien, ons vanaf haar fiets een fijne dag wensen om ons vervolgens voorbij te sjezen. Toen Nikki vol trots met haar verjaardagtraktatie richting school liep, riep een vriendinnetje vrolijk: ‘Dit is de allerlaatste keer dat je zult trakteren!’ Voor ik het wist liepen de tranen over mijn wangen van weemoed”, aldus een emotionele Kirsten.

Ongemakkelijke momenten

Hoewel Nick en Simon na 17 jaar uit elkaar gaan, blijft het duo wel samen televisie maken. Woensdag verscheen de eerste aflevering van het nieuwe programma Strandgasten. De tv-samenwerking voelt behoorlijk geforceerd nu bekend is geworden dat het muzikale duo uit elkaar is. Volgens kijkcijferexpert Tina Nijkamp is het duidelijk dat het duo elkaar niet meer kunnen luchten of zien. ,,Nick en Simon communiceerden echt niet met elkaar, keken elkaar ook niet aan”, aldus Tina. Dit zorgde voor ongemakkelijke momenten.

Tags

KIRSTEN SCHILDERNICK EN SIMONNICK SCHILDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck