Kleine André viert derde verjaardag als Spiderman

Door: DitjesDatjes
25-10-2019

Het is een grote dag voor kleine André. Het zoontje van André Hazes en zijn vriendin Monique mag vrijdag drie kaarsjes uitblazen en doet dat als een echte superheld. De kleine is namelijk verkleed als Spiderman, blijkt uit twee kiekjes die Monique heeft gedeeld op Instagram.

“3 jaar geleden koos jij ons als jouw mama en papa en ik had me geen leukere, lievere, grappigere en knappere zoon kunnen voorstellen. Jij verrijkt mijn leven! Gefeliciteerd mijn hartje”, schrijft Monique bij de foto’s waarop het mannetje als echte Spiderman op een wolkenkrabber in New York lijkt te zijn geklommen. Ook vader André staat stil bij de verjaardag van zijn zoon. “De allergrootste is jarig! Man, wat is het een feestje om jouw vader te mogen zijn. Houd van jou mijn allerbeste vriend!”

Kleine André beleefde donderdag ook al een memorabele dag. Hij genoot samen met zijn ouders van een uitje naar Disneyland Parijs.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen