Kleine Dré gewoon bij Hazes terwijl Monique op vakantie was

André was opvang pappa tijdens vakantie Monique|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Monique Westenberg deelde op Instagram meerdere kiekjes van haar vriendinnenvakantie naar Portugal. Ze ging er even lekker tussenuit en genoot van de Portugese zon. Maar waar was kleine Dré in de tussentijd?

Kleine Dré was gewoon bij zijn vader Hazes in de tijd dat Monique op vakantie was. Manon Kool, de vriendin van voormalig voetballer Djarno Hofland, deelt op haar Instagram story een foto van haar en haar vriend, samen met hun twee kinderen én kleine Dré. Maar in de hoek van de foto is ook de hand van André Hazes te zien, een vriend van Djarno. De hand van Hazes is duidelijk te herkennen aan de tattoo die erop staat.

Gewoon bij zijn vader

Het lijkt er dus op dat kleine Dré in de tussentijd gewoon bij zijn vader was. Roddelkanaal Reality FBI deelt op Instagram dat bronnen uit Berkel en Rodenrijs Hazes de afgelopen week non-stop in Berkel hebben gezien. Waarschijnlijk is hij met zijn zoontje in het huis gebleven waar Monique normaliter woont.

‘Ik heb dit zó gemist’

Monique deelde een foto in haar story van haar en een vriendin, waarop zij in het vliegtuig zitten, met de tekst: “Snel naar huis! Knuffelen met onze jongens en de hondjes”.

Inmiddels is de moeder weer veilig thuis. Ze plaatst vervolgens namelijk een foto waarop zij knuffelend met haar kleine Dré in bed ligt. “Ik heb dit zó gemist” schrijft ze erbij. Of André Hazes hier ook bij aanwezig is, is niet bekend…

Tags

ANDRÉ HAZESKLEINE DREMONIQUE WESTENBERGVAKANTIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck