‘Kleine’ prins George ontzettend gegroeid

Door: Hans Jacobs
15-04-2019

De vijf jaar oude zoon van prins William en zijn vrouw Kate schiet de lucht in. We kenden hem voorheen als de vooral kleine en schattige prins. Maar daar komt verandering in.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat is te zien op foto’s die er van de familie zijn gemaakt op vrijdag. Zij bezochten een paardenshow waar de nicht van William, Zara Tindall, aan meedeed. Op de foto’s is te zien hoe de kinderen van het Britse koningshuis op de nekken van hun ouders zitten.

View this post on Instagram

#News #another photos 🏇 Aw Prince George is so growing up 🙊💙 Big boy is so cute 🐻 #News Duke and Duchess of Cambridge, Prince George and Princess Charlotte with Mike, Zara and Mia Tindalls were spotted at the Burnham Horse Trials 🌟💙 📷 Daily Mail @kensingtonroyal @theroyalfamily . . . #dukeofsussex #duchessmeghan #dukeharry #duchessofsussex #dukeandduchessofcambridge #loveislove🌈 #louis #george #gorgeous #charlotte #henrycharlesalbertdavid #harryandwilliam #meghanandharry #meghanmarkle #husbandandwife #kensingtonpalace #royalfamily #oceanblueeyes #engagement #harryandwilliam #sweetmomment #gingers #families #princessdiana #harryandmeghan #williamandcatherine #mikeandzaratindall #dailymail #burnhammarket

A post shared by Royal Family (@royal_f.a.m.i.l.y) on

Zelf door

Het lijkt erop dat de ‘kleine’ prins zelf ook door heeft dat hij aan het groeien is. Zo vergelijkt hij zijn lengte met de dochter van Zara Tindel. Het is vooral een schattig gezicht.

Gewone familie

Volgens aanwezigen leken de royals een gewone familie te zijn. ,,De kinderen gedroegen zich en ze waren allemaal heel down to earth. Sommige mensen hadden ze wel in de gaten, maar over het algemeen gingen ze gewoon op in de massa.”

Meer DenD