Onze Koning naar WK-finale voor voetbalsters

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Koning Willem-Alexander is zondag aanwezig bij de finale van het WK vrouwenvoetbal tussen de Oranje Leeuwinnen en de Amerikaanse vrouwen in Lyon. Zondag om 17:00 uur begint de wedstrijd. Of hij ook zijn drie dochters en koningin Máxima meeneemt, is nog niet bekend.

Woensdagavond, in de verlenging van de wedstrijd, schoot Jackie Groenen het winnende doelpunt in de 99e minuut in het Parc OL tegen de Zweedse voetbalsters. Na een eindstand van 1-0 was direct de vraag welke speciale gasten er tijdens de finale aanwezig zouden zijn.

Koning is groot fan

Een groot fan van de Oranje Leeuwinnen is onze koning Willem-Alexander. Zojuist is bekend gemaakt dat hij daadwerkelijk ook aanwezig zal zijn. Hij gaf al eerder aan alle wedstrijden te kijken en was er al van overtuigd dat de voetbalsters Nederland erg trots zou gaan maken.

Koning Willem-Alexander is een enorme sportliefhebber. Hij is samen met zijn gezin de afgelopen jaren ook bij de Olympische Spelen aanwezig geweest om de Nederlanders aan te moedigen. Twee jaar geleden was het koninklijke gezin ook al aanwezig tijdens de openingswedstrijd van het EK vrouwenvoetbal wat toen in Nederland werd gespeeld.

Ook aanwezig

Naast onze koning is minister voor Medisch Zorg en Sport Bruno Bruins ook aanwezig. Og Premier Rutte ook de finale gaat bijwonen is op dit moment nog niet bekend.

Tags

FINALEKONINGKONING WILLEM-ALEXANDERORANJEORANJE LEEUWINNENVROUWENVOETBALWILLEM-ALEXANDERWK VROUWENVOETBAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck